Javascript must be enabled in your browser to use this page.
Please enable Javascript under your Tools menu in your browser.
Once javascript is enabled Click here to go back to NIKAD HEROIN
gototopgototop
Nema online članova
feed image
feed image
feed image
Narkomani skaču pod kola u Obrenovcu?!
ponedeljak, 15 oktobar 2012 09:52

 

  Ako se noću vozite po Obrenovcu, pazite se zavisnika od droge koji se namerno povređuju ne bi li od vozača iznudili novac, upozorava NVO Obrenovac i apeluje da se taj problem hitno reši.

  "Ukoliko se noću vozite po Obrenovcu, pogotovo na Šabačkom putu, obratite pažnju da vam neko ne podleti pod kola. To su narkomani koji se namerno samopovređuju ne bi li vam iznudili neki novac!"

Ovo je tekst iz važnog saopštenja koje je nedavno postavljeno na Facebook profil NVO Obrenovac, prenosi "Kurir".

Koliko je situacija ozbiljna, potvrđuju uznemireni meštani koji se nedaleko od centra grada, na mestu koje je poznato kao "crna tačka", sve češće susreću sa ovim.

"Prvo iskoče pod vozilo u pokretu, zatim se prave da su ozbiljno povređeni i onda pokušavaju da iskamče novac od vozača", objašnjava ukratko jedan od uplašenih vozača i dodaje da je pre neko jutro video kako je jedan odrpani čovek izleteo i namerno se bacio na haubu nekog "juga".

Prema njegovim rečima, taj narkoman se potom stropoštao na asfalt i pravio se da je onesvešćen.

"Vozač se prestravio, krenuo da pozove policiju i Hitnu, ali tada se ovaj drugi uplašio i krenuo da beži. Očigledno nije bio povređen, jer je neverovatnom brzinom nestao bez traga i glasa", priča očevidac ovog bizarnog događaja.

Kako kažu građani Obrenovca koje smo zatekli na ozloglašenom delu puta, istina je da je njihov grad, nažalost, pun narkomana koji su spremni na sve kad su u krizi.

"Nama uopšte nije lako. Nije ti svejedno da spavaš u stanu kad znaš da su svaki drugi stan obili ne bi li se domogli nekog dinara ili kakvog vrednijeg predmeta. Uplašeni smo, a još nam je gore otkad su smislili ovo bacanje pod auto! To je strašno", pričaju prestravljeni Obrenovčani za

"Kurir".

komentari

B
i
u
Quote
Code
List
List item
URL
Ime *
objavi komentar